

2:00 pm – 4:00 pm 12:00 pm – 5:00 pm 3:00 pm – 5:00 pm

Friday Round 5

7:30 am – 9:30 am 8:00 am 8:30 am 9:15 am 9:30 am – 9:45 am 9:50 am – 10:05 am 10:10 am – 10:25 am 10:30 am – 10:45 am 10:50 am – 11:05 am 11:10 am – 11:25 am 11:30 am – 11:45 am

12:15 pm – 1:10 pm

1:10 pm - 1:25 pm 1:35 pm - 1:50 pm 1:55 pm - 2:10 pm 2:15 pm - 2:30 pm 2:35 pm - 2:50 pm 2:55 pm - 3:10 pm 3:10 pm - 3:50 pm 4:10 pm 4:30 pm 4:50 pm 5:10 pm 5:30 pm 5:50 pm

6:10 pm

Move in- Through gate 6- Stage location TBD Camping and Credential Pick up Technical Inspection

Technical Inspection Marshals Training Riders Meeting in front of timing/scoring Track Inspection and Marshal Call Around Stock 110/Stock 125– Practice 1 – 15 min 190 Ohvale – Practice 1 – 15 min Stock 50 – Practice 1 – 15 min 160 Ohvale Practice 1 - 15 min Stock 110/Stock 125– Qualifying 1 – 15 min 190 Ohvale – Practice 2- 15 min Stock 50 – Qualifying 1- 15 min 160 Ohvale – Practice 2 – 15 min

Break

190 Ohvale–Qualifying 1– 15 min Stock 110/Stock 125 - Qualifying 2 – 15 min 160 Ohvale – Qualifying 1– 15 min Stock 50 – Qualifying 2 – 15 min 190 Ohvale – Qualifying 2 – 15 min 160 Ohvale – Qualifying 2 – 15 min

Break

Stock 110/Stock 125 Race 1 - 10 Laps	Pit lane opens 3:45
190 Ohvale Race 1- 13 Laps	Pit lane opens 4:05
Stock 50 Race 1-7 Laps	Pit lane opens 4:25
160 Ohvale Race 1 – 16 Laps	Pit Lane opens 4:45
Stock 110/Stock 125 Race 2 – 10 Laps	Pit Lane opens 5:05
190 Ohvale Race 2–13 Laps	Pit lane opens 5:25
Stock 50 Race 2 – 7 Laps	Pit Lane opens 5:45
160 Ohvale Race 2- 13 Laps	Pit Lane opens 6:05





Saturday Round 6			
7:30 am – 9:30 am	Technical Inspection		
8:00 am	Marshals Training		
8:30 am	Riders Meeting in front of timing/scoring		
9:15 am	Track Inspection and Marshal Call Around	d	
9:30 am – 9:45 am	Stock 110/Stock 125- Practice 1-15 min	n	
9:50 am – 10:05 am	190 Ohvale – Practice 1 – 15 min		
10:10 am – 10:25 am	Stock 50 – Practice 1 – 15 min		
10:30 am – 10:45 am	160 Ohvale Practice 1 -15 min		
10:50 am – 11:05 am	Stock 110/Stock 125– Qualifying 1 – 15 min		
11:10 am – 11:25 am	190 Ohvale – Practice 2- 15 min		
11:30 am – 11:45 am	Stock 50 – Qualifying 1- 15 min		
1:50 pm – 12:05 pm	160 Ohvale – Practice 2 – 15 min		
12:15 pm – 1:10 pm	Break		
1:10 pm – 1:25 pm	190 Ohvale–Qualifying 1– 15 min		
1:35 pm – 1:50 pm	Stock 110/Stock 125 - Qualifying 2 - 15 r	nin	
1:55 pm – 2:10 pm	160 Ohvale – Qualifying 1–15 min		
2:15 pm – 2:30 pm	Stock 50 – Qualifying 2 – 15 min		
2:35 pm – 2:50 pm	190 Ohvale – Qualifying 2 – 15 min		
2:55 pm – 3:10 pm	160 Ohvale – Qualifying 2 – 15 min		
3:10 pm – 3:50 pm	Break		
3:50 pm	Stock 110/Stock 125 Race 1 - 10 Laps	Pit lane opens 3:45	
4:10 pm	190 Ohvale Race 1- 13 Laps	Pit lane opens 4:05	
4:30 pm	Stock 50 Race 1-7 Laps	Pit lane opens 4:25	
4:50 pm	160 Ohvale Race 1 – 16 Laps	Pit Lane opens 4:45	
5:10 pm	Stock 110/Stock 125 Race 2 – 10 Laps	Pit Lane opens 5:05	
5:30 pm	190 Ohvale Race 2–13 Laps	Pit lane opens 5:25	
5:50 pm	Stock 50 Race 2 – 7 Laps	Pit Lane opens 5:45	
6:10 pm	160 Ohvale Race 2- 13 Laps	Pit Lane opens 6:05	